’’Пријавете се за најдобрата работа на светот’’ – Тестирајте кондоми на Durex

Loading...

Добро познатата компанија ’’Durex’’ објави оглас во кој под слоганот ’’Пријавете се за најдобрата работа на светот’’, е во потрага по 500 личности, кои би биле расположени за тестирање на најновата серија кондоми од оваа светски позната фирма.

Во огласот на хумористичен начин се истакнува дека како предност на работното место би било флексибилното работно време, работа во која нема да имате потреба од било каква гардероба на себе, како и по желба на вработениот е оправдано било какво ’’свршување’’, но не пред време или за време на тестирањето.

На интернет страницата на оваа шведска компанија се наведува дека оние кои се заинтересирани за огласот  мора да бидат постари од 18 години, без разлика на полот и сексуалната ориентација.

Од кандидатите се бара да поседуваат добар карактер, борбен дух, непресушен ентузијазам и љубопитност.

Погледнете ги следниве статии

 Кампања за мастурбирање на Playboy

 

 

 

 

 

 Со својата роботска нога искачи облакодер од 103 ката

 

 

 

 

 Страшно: Ја изгасил цигарата од челото на три годишно момче, се насмевнал и си отишол

 

 

loading...
Loading...