Џипот кој ја загрози безбедноста на Николиќ

Автомобилот кој на автопатот кај Смедерево се приближил на колоната во која се наоѓал претседателот Николиќ е службено  полициско возило на началникот на сообраќајната полиција на генералот Драгиша Симиќ.

Како дознава “Blic” неофицијално, возачот тврди дека возел помеѓу 120 и 140 километри на час и дека не се обидувал да ја помине колоната на Николиќ, ниту пак тие му давале некаков знак да се оддалечи или успори.

Кабинетот на претседателот Николиќ потврди дека во петокот се случил инцидент на автопатот и дека сите аспекти ќе бидат разгледани.

Погледнете ги следниве статии

Николиќ имал инцидент на автопат

Николиќ: Србија никогаш нема да го признае Косово

Дачиќ: Владата не ја раздрма аферата за прислушување

 

Пронајдете не на следниве мрежи: