Скандалозно: Клиниката Гала медика од Белград со реклама за попуст на абортус

Приватната белградска клиника преку српскиот познат сајт Купимо.рс, објави попуст во кој стои дека со секој купен купон, во следните пет дена од купувањето колку што и трае оваа акција, би можеле да го направите својот абортус за 18.000 динари, наместо за редовните 25.000.

Конкуренцијата и борбата за пациенти на приватните клиники во Белград е веќе одамна позната, но чекорот кој оваа приватна клиника се осмели да го направи, останува како отворено прашање дали е поради желбата за повисок публицитет.

Сите оние заинтересирани девојки/жени кои би посакале да ја прекинат својата бременост во следните пет дена, колку што и трае оваа акција, повелете во нашата клиника и направете го вашиот чекор, наместо за 25.000 динари, искористете го попустот од 25% за неверојатни 18.000 динари.

Во огласот кој го објави оваа клиника на сајтот за рекламирање на попусти и пристапни цени од разноразни фирми, дополнително стои и препораката доколку вие сте незаинтересирани, оваа услуга да ја понудите на некоја ваша пријателка.

Како надопонување на целосниот оглас се наведува и консултацијата со гинекологот во врска со бременоста и одредувањето во кој стадиум е бремената личност, Rh факторот и сл , како и законската основа според која е возможен абортусот. 

Погледнете ги следниве статии

 Џипот кој ја загрози безбедноста на Николиќ

 

 

 

 

 

 Страшно: Ја изгасил цигарата од челото на три годишно момче, се насмевнал и си отишол

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ајкула „тигар“ уловена кај Валона

 

Пронајдете не на следниве мрежи: