Го избодела својот сопруг заради пронајдените слики од љубовницата

Јелена Маркович (67), од Обреновци, Србија е уапсена и обвинета за нанесување на тешки повреди на својот десет години помлад сопруг, Живан.

Пред полицијата оваа жена се изјаснила дека сопругот со кој била во брак скоро три децении, ја изневерувал притоа наоѓајќи слики во неговиот мобилен телефон, од некоја непозната женска личност за која се претпоставува дека е неговата љубовница.

Расправијата помеѓу споружниците настанала откако Јелена го обвинила својот сопруг дека ја изневерува. Притоа го зграбила неговиот мобилен телефон, очекувајќи да најде компромитирачки пораки.

Разбеснетата Јелена зимајќи еден од кујнските ножеви, невротично започнала да задава бодежи на телото од својот сопруг, притоа бодејќи го во градите и нозете.

Благодарение на свесната состојба Живан, ја повикал Хитната помош која дошла навреме, притоа пренесувајќи го повредениот во Ургентниот центар.

Обвинетата Јелена е веднаш уапсена и ја чека судската разврска на овој случај.

Погледнете ги следниве статии

 Скандалозно: Клиниката Гала медика од Белград со реклама за попуст на абортус

 

 

 

 Трагедија: И се јавиле на својата ќерка неколку минути пред својата смрт

 

 

 

 

 Човек прегазен 15 пати на автопат

Пронајдете не на следниве мрежи: