6 најдобри златни телефони!

Loading...

Во 2014-та повторно не фати златната треска, која започна со моделот на Apple, iPhone 5s, минатата година. Да погледнеме кои се најдобрите златни модели кои можете да ги најдете на пазарот.Apple iPhone 6 and iPhone 6 Plus
Наследниците на телефонот кој ја започна треската – за жал, само задното куќиште и страничните делови се обоени во злато, додека пак предниот дел (освен home копчето) е во бела варијанта.
За повеќе информации прочитајте на gsm.mk.Apple iPhone 6 and iPhone 6 Plus
Наследниците на телефонот кој ја започна треската – за жал, само задното куќиште и страни

loading...
Loading...