6 знакови дека си заљубена!

Се повеќе време поминуваш со него, поради неговата среќа ако треба ќе ја запоставите и својата, се би направиле за да го расположите и да му го разубавите денот…1.Започна да размислуваш за заедничка иднина
Планирате веќе некое заедничко летно патување?Ете на тоа мислиме!
2. Се повеќе време поминувате заедно
А и тогаш кога не сте заедно, се допишувате.
3. Го сакаш и во добро и во лошо
Повеќе не те ужаснува фактот да те види во детска пижама, бушава и без шминка, настината во креветот а тој да ти носи топла супа и да гледате филмови. Тоа е знак дека ви станало пријатно и удобно еден покрај друг.
5. Не размислуваш за неговата бивша
Сега ти си таа, а бившата е сосема неважна. Сега си 100 проценти сигурна дека никогаш нема да и се врати и дека постои нешто силно помеѓу вас.
6. Неговата среќа е и твоја среќа
Поради неговата среќа ако теба ќе ја запоставиш и својата, и тоа се само за да го расположиш и да му го разубавиш денот.  1.Започна да размислуваш за заедничка иднина
Планирате веќе некое заедничко летно патување?Ете на тоа мислиме!

Пронајдете не на следниве мрежи: