Судбоносното ’’ДА’’ на 200 начини

Loading...

Секоја држава си негува своја посебна традиција по која се одликува и е препознатлива меѓу останатите.

Еден од примерите би бил и чинот на венчавање или подобро кажано начинот на којшто се прави.

Мешавина и разноразни миксови на адети и култури. Црвени, црни, жолти невестински фустани.

Перуанките на најголемиот ден од својот живот според традицијата носат црвен фустан со црни додатоци, Индијките според својата традиција жолт, додека Кинеските девојки според тамошната традиција носат невестински фустани направени од најпознатата и најубава црвена свила.

Во прилог погледнете ја интересната галерија од слики во која се претставени многубројните начини на венчавка, од палестински и пакистански невести се до нашите најубави галички невести. 

Погледнете ги следниве статии

 Ќе го гради најголемиот бордел во Европа вреден 12 милиони фунти

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Топ 10 невообичаени спа масажи

 

 

 

 

 

 7 начини како да ги исушите вашите чорапи

loading...
Loading...