Исповед на оглас

Loading...

Најверојатно многу повеќе би ве ценеле доколку сте искрени на вашиот оглас…

Олеснете си на душата и кажете си зошто продавате нешто што е во ваша сопственост и која е вашата мака. 

Сигурно ќе се најде некој кој ќе сочувствува со вас.

 

Погледнете еден пример:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочитајте ги и следниве статии:

Најсмешните имиња за WIFI мрежи

Како русите гледаат на Европа!

По примерот на старлетата: покојна Милева започна да се соблака

loading...
Loading...