Ана Танчевска ќе не претставува на Miss Intercontinental

Loading...

18 годишната Ана Танчевска од Штип, ќе ја претставува Македонија на изброт за убавина Miss Intercontinental во Ахен, Германија. 

 

Ана е дел од модната агенција Егзотик, а во Германија ќе не претставува под нашето уставно име. 

 

Таа заминува за Германија на 11 ноември, а изборот ќе се одржи на 23 ноември оваа година.

 

Гардеробата што ќе ја носи Ана во Германија е креирана од страна на нејзиното омилено модно ателје – “At Anette”.

 

 

 

 

 

 

 

Поврзани статии:

Дали ова е новиот Мистер на Македонија?

 

 

 

 

 

 

Одземена титулата на Мис Србија

 

 

 

 

 

 

 

 

Почина Мис на Светот 2010

 

loading...
Loading...