Топ 10 професии од кои произлегуваат најголемиот број на психопати

Loading...

Прочитајте кои се топ 10-те професии од кои најчесто произлегуваат најголемите таканаречени психопати.

Со извинување до сите оние кои својата професија ќе ја пронајдат тука, да не го сфатат тоа лично, сепак ова е една од листите од многубројните светски рангови низ светов. 🙂

 

 

 

1.       Извршен директор

2.       Адвокат

3.       Медиуми (ТВ/Радио)

4.       Трговски застапник

5.       Хирург

6.       Новинар

7.       Полицаец

8.       Свештеник

9.       Главен кувар

10.   Јавна управа

Во прилог погледнете ги и оние професии кои се склони кон најмал процент на појава на психопати.

1.       Работник кој работи како куќна нега

2.       Медицинска сестра

3.       Теравпет

4.       Асистент

5.       Козметичар

6.       Хуманитарен работник

7.       Учител

8.       Креативен уметник

9.       Доктор по општа медицина

10.     Сметководител

 

Погледнете ги следниве статии

 Верувале или не: Ова не е фотографија – ова се голи девојки (фото и видео)

 

 

 

 Напишала книга на BlackBerry телефон!

 

 

 

 

 Во Бразил се клонираат загрозени животни

 

 

 

 

loading...
Loading...