Како архитект изјавува љубов?

Loading...

Како архитект изјавува љубов?

Ти си мојот темел, мојот етаж на љубовта.

Те сакам графички и аналитички, без оглед на трошоците.

Нема да дозволам да те срушат,

Те сакам како вишок материјали на градилиште.

Ти си мојот бетон и без тебе денес не можам.

Нема да те сместам во лошите проекти, ти си изведувачот на мојата љубов…

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочитајте ги и следниве статии:

Љубовта дефинитивно не познава граници

 

Исповед на оглас 

 

Како русите гледаат на Европа!

 

loading...
Loading...