Купила iPad ’’на црно’’ за 200 долари, наместо тоа добила огледало

Loading...

Џакота Фримен надевајќи се дека за неверојатни 200 долари ќе може да ужива во благодетите на iPad-от, наместо посакуваниот таблет останала и без своите 200 долари, и без посакувниот таблет.

Имено непозната машка личност приоѓајќи и на Фримен, на бензинската станица  во Тексас, каде што го полнела својот автомобил со гориво и понудил iPad за дупло помала цена, од онаа редовна цена колку што чини овој iPad, односно 800 доалри.

Звучејќи и примамливо понудата Џакота без размислување ја прифатила, со цел дека ваква понуда не би смеела да пропушти.

По неколку часа отварајќи ја кутијата од таблетот, наместо iPad, Џакота купила огледало со големина на таблет како и логото на Apple.

Бев ужасно воземирена. Секој кој бил преварен на овој начин сигурно би разбрал какво ечувството, изјавила измамената Фримен.

Со оглед на недоволните докази локалната полиција  изјавила за таканаречената чесна кражба или превара, нема да биде можна било каква истраба или воопшто расветлување на случајот.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Се роди едноока коза во Индија

 

 

 

 

 

 Џунгла од алги и под поларниот мраз! 

 

 

 

 

 

 Дух фатен на камера!?

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...