Талентирано 12 годишно девојче ја пее победничката песна на Евровизија

Loading...

12 годишно девојче со прекрасен глас ја испеа победничката песна на Евровизија 2012. Девојчето се вика Јасмин Кларк и дефинитивно ја очекува голема кариера во иднина. Уживајте

 

“Is You Is or Is You Ain't My Baby ”

“Your Song”- Elton John

245 кг. тешкиот Фреди Комбс ја остави жири комисијата без зборови

loading...
Loading...