9 годишно дете украло 3000 евра за да си купи слатки

Loading...

9 годишно дете од Украина последниов месец крадело од заштедените пари на неговите родители за да си купува слатки.

 

Родителите на детето ги криеле своите заштедени пари под каучот,  а тој го користел нивното невнимание за да краде секој ден пари. Тој ги разменувал девизите во украински гривни, а целиот износ на пари го потрошил на чоколади и слични слатки кој ги делел со своите другарчиња во школо и на игралиште. 

 

Случајот е откриен тогаш кога неговите родители сакале да ги разменат девизите и откриле празен 'сеф'. 

 

Родителите случајот го пријавиле во полиција, но на крајот сите траги завршиле кај нивното дете кое на крајот признало дека сите пари ги потрошило за да си купува слатки.

Неодоливо зарем не?

 

Прочитајте ги и следниве статии:

 

Дете пронашло исклучително сочуван мамут во Русија

 

 

Четиригодишно дете скокајќи на својот кревет излетало низ прозорот 

 

Чудата сепак се случуваат

loading...
Loading...