Најнов изум: алкохолни сендвичи

Loading...

 

После алкохолната пица, ни доаѓа нов изум од Америка. Имено во Њу Јорк, продавницата Панини нуди нешто навистина чудно. Замислете тие нудат алкохолни сендвичи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Да, добро слушнавте сендвичи направени со различни видови на ликери, виски и џин. 

Најинтересен е фактот дека овие чудни сендвичи се продаваат по цени од 11 до 18 долари.

 

Погледнете ги и следниве статии:

Алкохолна пица: Да, таа постои!

 

 

Што им направи алкохолот на овие ѕвезди?

 

 

 

 

Верувате ли во духови?

 

loading...
Loading...