Нов степен на луксуз; се продава вила од 150 милиони долари

Loading...

Ви претставуваме една од најскапите вили во светот, која се наоѓа во престижниот Беверли Хилс во Лос Аџелес а неговата цена изнесува скромни 150 милиони долари. 

 

На имотот се наоѓаат повеќе помали градби кои се врзани преку мостови со централната куќа. На имотот има 10 гостински куќи. 

 

Не се знае кој е сопственикот на оваа вила, но познато е дека беше купен од саудиски принц во 1993 по цена од 1 милион долари. 

 

Од прозорците, подовите, подземните гаражи, спа бањи, мозаиците, камините, базените, неверојатните погледи се само дел од оваа фасцинатна вила. Она што нејзиниот творец се обидел да го направи е да и даде друга димензија на целата вила, преку уникатното уредување на секоја од просториите.

Уживајте:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочитајте ги и следниве статии:

Животот е убав кога си еден од соосновачите на YouTube.

Европски куќи со прекрасен ентериер и екстериер

Креативноста и уметноста-најинтересните градби во светот

loading...
Loading...