7 Нешта кои идните студенти и ученици ќе ги пропуштат!

Loading...

Или можеби ќе ја имаат таа среќа, да не се мачат со проблемите кои ги имаат дел од денешните студенти. Сепак, овие нешта сигурно ќе ви ги вратат старите спомени. Проверете ги и споделете ги со вашите пријатели. 
1. Пишување на забелешки на час од проектор

2. Подавање на ливчиња за препишување

3. Користење на табла ( да биде чиста!)

4. Користење на стариот систем на училишни библиотеки

5. Користење на острилка за молив

6. Користење на флопи – диск за зачувување на напишаното

7. Користење на коректор пенкало
Проверете ги и споделете ги со вашите пријатели. 
1. Пишување на забелешки на час од проектор

loading...
Loading...