7 работи што не сте ги знаеле за вашето момче

-Тој не ја раскажува многу на другарите за вас, но сепак зборува за неговите поранешни девојки
-Тој смета дека вашата најдобра пријателка е привлечна
-Понекогаш ги користи вашите производи
-Има многу машки работи кои тој не знае како да ги направи
-Тој е несигурен за неговите висина / тежина / мускулите
-Сака да гледа романтични филмови
-Мастурбира почесто одколку што мислите-Тој не ја раскажува многу на другарите за вас, но сепак зборува за неговите поранешни девојки

Пронајдете не на следниве мрежи: