7 работи во кои мажите се едноставно – СОВРШЕНИ!

Loading...

Колку и да сакаме да бидеме еднакви сепак постојат работи кои мажите ги можат, а жените не можат. И обратно.  И некои работи сепак ги прават подобро од жените. Ова е листа на работи во кои мажите се едноставно совршени.1. Утрински, глас
Ова е дефинитивно на врвот на листата. Мажите имаат претежно заводливи баритони кога ќе се разбудат. Замислете само некој маж кога наутро ќе ве погледне и со заводлив глас ќе ви каже: Добро утро!
2. Прегратки
Жените се тие кои повеќе сакаат да прегрнуваат, но кога мажот ќе го направи тоа, едноставно е совршено. Кога заштитнички ќе ве прегрне мажот, доколку сте жена, имате чувство дека никој на овој свет не ви може ништо. Доколку при тоа има чиста и мирисна коса или некој опивен парфем, тоа е полн погодок.
3.Нервираат
Жените ретко кој може така да ги извади од такт како што го прави тоа мажот, но тоа некако му трга од рака па во исто време се чувствувате добро.
4. Ќе кажат нешто сосема нелогично, но сепак ќе испадне шармантно
Ова, би рекле е -класика. Без премногу појаснување.

 
5. Способност да јадат што сакаат и не се грижат поради целулитот.
Ок, за ова се погрижила природата и застанала на станата на мажите. Тие можат да јадат што сакаат и колку сакааат, и никогаш не мораат да се грижат поради целулитот. Имаат скоро совршен метаболизам кој брзо ја обработува сета количина на храна.
6. Способност да ги поправат работите
Иако во денешно време тоа се поретко го гледаме, но мажите се тие кои поправаат работи низ домот. Може и жената да се научи да поправа автомобили или да лепи плочки, но да бидеме реални, нив тоа баш им оди од рака.
7. Богови на игрите
Оваа способност едноставно им е дарена. Тие можат да ги победат жените во повеќето видео игри. Едноставно е, мажите имаат подобри рефлекси од жените.1. Утрински, глас
Ова е дефинитивно на врвот на листата. Мажите имаат претежно заводливи баритони кога ќе се разбудат. Зам

loading...
Loading...