Cesar Millan од “The Dog Whisperer” се обидел да се самоубие

Loading...

Cesar Millan, подобро познат како човекот од емисијата “The Dog Whisperer”, во емисијата “Cesar Millan: The Real Story” признал дека пред 2 години се обидел да се самоубие со таблети. 

Се започнало со смртта на неговото куче Dady, а месец дена потоа неговата сопруга го оставила по 16 години брак. Неговата депресија се влошувала, а се обидел и да се самоубие, но тоа не му одело од рака. 

Работите се вратени во нормала. Тој повторно е заљубен, а со својата девојка Jahira Dar има намера повторно да заполови во брачните води. Емисијата “The Dog Whisperer” престанува со снимање, но на повидок е нова емисија со име “Leader of the Pack”. 

 

Ви препорачуваме да ги погледнете и следните статии:

 

 Безгранично пријателство: бабата Misao и мачката Fukumaru станаа хит на интернет

 

 Дали овие познати фаци ви личат на животни?

 

 Изгубил се затоа што сака да носи фустани

 

loading...
Loading...