Ова е Попај од реалниот живот

Loading...

Исмаил е бодибилдер од Египет кој ги поседува најголемите бицепси на светот кои се широки како половината на возрасна личност, но, иако го добил прекарот Попај, сепак овој бодибилдер мрази спанаќ.
 
Секој ден Мустафа е на строг режим на исхрана со цел да ја одржи оваа линија, па така тој јаде околу 1,5 килограми пилешко месо, половина килограм риба и две порции бадеми.
 
Исто така тој мора да испие околу 3 литри вода и исто толку протеински пијалаци.
 
Дали е преголема опсесија, или едноставно на некој тоа му изгледа нормално?
 

Прочитајте ги и следниве статии:
Билдер на 5 години
 
Луѓе кои претерале со теретана 
 
Сталоне во теретана на 62 години
 
 

loading...
Loading...