Правила за мрзливи луѓе

Loading...

Многумина ќе се препознаат во дел од овие правила. Некои ќе се препознаат во сите…

Но доколку им пречите на вашите блиски, ви советуваме нешто да промените во вашето однесување. Сепак никој не сака 'паразит' во својата куќа. Но сепак прочитајте и споделете го своето мислење со нас.

 

1. Ако ти се истури вода на подот, остави ја самата ќе се исуши.

 

2. Не го мести креветот наутро, подоцна пак ќе го растуриш.

 

3. Ако не можеш да го дофатиш, тогаш не ти е потребно.

 

4. Ти падна коцка мраз на подот во кујан? Скриј ја под фрижидерот.

 

5. Ако она што го бараш не е на првата страна на Google, откажи се тоа не постои!

 

6. Не чисти! Ако не го правиш тоа подолго време, ќе го направи некој друг за тебе.

 

7. Колку е подалеку далечинскиот управувач, толку повеќе ти се допаѓа она што е веќе на телевизија.

 

Погледнете ги и следниве статии:

Неколку чудни факти за левучарите

Неколку неверојатни факти за срцето

Неколку Кока Кола факти

loading...
Loading...