Неколку факти за Боки 13

Loading...

Немаме ништо против Боки 13, сепак тој и покрај се е наше чедо и вака или онака мораме да го враќаме полека во јавноста. Постоеја гласини дека тој ќе се откаже од македонското државјанство и ќе стане србин. Како и да е, ви претставуваме неколку факти кои мораа да си го најдат своето место и на нашиот сајт…

 

1. За Боки дури и Италија е мала штикла.

2. Сенката на Боки има 150 кила…

3. Боки е многу привлечен, има сопствена гравитација.

4.Ограничувањето во лифтовите е 6 луѓе или 1/6 Боки13.

5. Боки ги мрази лифтовите и лифтови го мразат него.

6. Единица за атмосферски притисок е Pascal [Pa] или Boki13 [Bo]. Boki13=10^5 Pascal-и

7. Боки не може да биде во бестежинска состојба.

8. Кога Боки оди на плажа не плаќа плажарина. Боки вади градежна дозвола.

 

9. Боки неможе да го собере на форум… барем додека не се измисли интернет 2.0

10. Боки изнајмува фудбалско игралиште кога го пегла фустанчето.

11. „Алатот“ на Боки и Боки се обратно-пропорционални.

12. Непостои дрво на кое Боки би можел да се обеси.

 

 

13. Кога скока банџи, Боки паѓа директно во пеколот.

14. Кога Боки се мери на вага, таа му го покажува бројот на неговиот мобилен.

15. Гете ни има покажано како изгледа светска бол, Боки ни има покажано како изгледа светска глад.

16. Кога Боки ослабне десет кила, не му се познава.

 

17. Боки е познат човек, пет пати добивал покана за Џери Спрингер Шоу.

18. Се сонча Боки на плажа, доаѓаат Гринпис и го врлаат во море.

19. Кога Боки би се одлучил за липосукција, ќе ги задоволи светските потреби за сапун.

20. Милка му е спонзор на Боки ама само за доручек.

 

Погледнете ги и следниве статии:

Боки 13 за Станија: Eфтина си!

Карло Бос понуди 15.000 евра за убиство на Боки 13?!

Боки 13 со нова изјава на Facebook

 

 

loading...
Loading...