Човечка барбика или фотошоп

Loading...

Украинката Валерија Луканова успеа да се здобие со слава за неверојатно голема брзина, благодарејќи на нејзиниот изглед кој неверојатно многу потсеќа на “човечка барбика”.

Девојката позната по неверојатно минијатруниот струк, крупни очи и големи гради, во последните неколку дена е оптужена дека лажно се претставува, односно дека ги фотомонтира своите фотографии, се со цел привлекување на поголемо внимание.

Бројните мислења како, дека оваа девојка е преварант, притоа фотошопирајќи се на очигледно лош начин се само дел од многубројните коментари, но сепак видео записите на кои се појавува оваа девојка не се монтирани, пришто на нив многу јасно би можело да се забележи дека девојката не делува толку застрашувачки и неприродно, како на фотографиите.

 

Погледнете ги следниве статии

 Кен не сака врска со човечката Барби

 

 

 

 

 

 90 пластични операции за да изгледа совршено

 

 

 

 

 

 

 Ја тужел жена му затоа што била грда
 

loading...
Loading...