Се обидувал да продаде пенис, па бил уапсен

Loading...

Човек од Malawi бил уапсен откако се дознало дека се обидувал да продаде го продаде пенисот на 45-годишен човек, од кој лично го отсекол. Полицијата добила пријава за човек кој лежел несвесен во близина на железнички пруги, а кога истиот бил примен во болница, откриено било дека му биле отсечени пенисот и тестисите. Набрзо потоа, полицијата била повикана во мотел чиј сопственик тврдел дека видел човек кој продава човечки пенис за 360 долари. 

Човекот, кој бил гостин во мотелот, бил уапсен од полицијата, која исто така го запленила пенисот. Осомничениот се вика Samuel Banda, кој бил затекнат со пенисот замотан во хартија. Локалните весници објавиле слики од отсечениот полов орган. Според полицијата, Banda признал дека има продадено многу човечки органи на добро познати бизнисмени. 

Според локалните весници, жртвата е во критична состојба во некоја од локалните болници. Се вели дека бил фатен од Samuel Banda кога пијан си одел дома. Локалното население верува дека може да се збогати со продажба на човечки органи, а многу бескрупулозни луѓе плаќаат големи пари на сиромашните за убивање и добивање на органи. 

 

Ви препорачуваме да ги погледнете и следните статии:

 

 5 дена со вибратор од 23см во себе

 

 Ја тужел жена му затоа што била грда

 

 Бизарно: Се оженил со сестрата на својата сопруга, сведок му било нејзиното мртво тело

loading...
Loading...