Глумела во 700 порно филмови, добила работа во црква

Loading...

Четириесетгодишната русокоса Мелиса Тук, која во своето минато има заработено и повеќе од милион фунти снимајќи филмови за +18, ја доби својата прва нормална работа во една од локалните цркви од нејзиниот град.

Новото работно место и задача на Мелиса биле нејзиното служење и помош на локалниот свештеник, но никој не ни можел да претпостави какво бурно и разуздано минато има новата помошничка на свештеникот.

Свештениците несвесно и немајќи ни претстава која била поранешна работа на Мелиса, по расветлувањето на целосниот случај, биле приморани како они така и црквата да се соочат со низа на непријатности.

Според неофицијалните податоци, Мелиса во порно индустријата ја вовлекол нејзиниот татко, а од почетокот на нејзината “кариера” снимила и повеќе од 700 порно филмови.

На врв од целовкупното случување Мелиса поседувала шест куќи и автомобил вреден 40.000 фунти, но поради тужбите за дистрибуција на филмови без претходна дозвола и одборување од страна на Британскиот одбор за класификација на филмовите, нејзината империја и била одземена.

loading...
Loading...