Видео: Како се забавуваат шведските студенти

Кој вели дека на универзитетите во западните земји студентите постојано учат и немаат време за социјален живот? Видеото е снимано во факултет на престижниот универзитет во Лунд, Шведска.

 

Во него студентите се забавуваат со тоа што ходниците на факултетот ги претвориле во воден парк и лудуваа лизгајки се по водата.

 

Можеби треба да да очекуваме вакво видео и од некој наш универзитет? 

 

 

Пронајдете не на следниве мрежи: