Фото: Ова е Пујол!!!

Loading...

Фотографот на шпански „АС“ во Москва забележа детал кој го отсликува целосно капитенот на екипата на Барселона.

Тито Виланова не требаше да го води со себе и Карлос Пујол на мечот во Москва против Спартак, што екипата на Барселона го доби со резултат 0-3.

На играчите на Барселона им беше ладно во Москва, се покрија со се што беше можно да се покрие на клупата, но еден од нив не се покри, секако, тоа е Карлес Пујол, столбот на одбраната на Барселона, фотографијата говори се…

loading...