Leonardo DiCaprio виден како се бакнува со 66-годишна актерка

Loading...

Оправдано му е, се работи само за снимање на филм. Новиот филм на Martin Scorsese – “The Wolf of Wall Street” привлекува се повеќе и повеќе внимание. 

Освен тоа што Leonardo DiCaprio изјавил дека за снимањето на филмот ќе мора да се соблече гол и да снима експлицитни сексуални сцени, неодамна во јавноста излегоа фотографии кои прилично не изненадија. 

Со оглед на тоа дека Leo го глуми Jordan Belfort – зависник од дрога кој обожува жени, не би требало да не зачуди ако наидеме на уште некоја контроверзна фотографија. 

Едвај чекаме да го погледнеме филмот! 

loading...