Видео: Сочни пцовки во националниот дневник на Србија

Loading...

Додека известуваше од местото на сообраќајната несреќа што се случи вчера попладнето во близината на Белград, новинарот успеа да вметни неколку пцовки во својот извештај.

 

Пцовките биле наменети за некој кој му попречувал на репортерот во неговата работа.

 

Прилогот трае само 30 секунди, но очигледно никој од телевизијата не го преслушал барем еднаш пред да го пушти во етерот.

 

loading...