За сите оние кои сакаат секс на јавно место

Loading...

Зошто да го уништите моментот обидувајќи се да стигнете до сигурно место, наместо да го направите тоа таму каде што сте? Доколку сте дискретни брзиот секс може да биде многу интересен и возбудлив…

 

Еве неколку совети за наредниот пат кога крвта ќе ви зоврие и не знаете што да правите:

Во лифт

Лифтот е едно од најитересните места за да го направите тоа набрзинка иако патот од неколку ката не е доволен за да завршите работа. Наш совет е да го закочите лифтот (пробајте да не го вклучите алармот). Кога ќе завршите откочете го лифтот. Не излегувајте на приземје. Идеална позиција: таа е свртена со грб спроти него, тој ја прегрнува од страна на бедрата, а рацете и ги става на колковите, додека таа се држи на ѕидот.

Во кино

Киното е најдобро место за брз орален секс. Но не го правете тоа доколку некој непознат седи веднаш до вас или зад вас.

Во дискотека

Кога си на секси состанок, со секси партнер нормално е да побуди во тебе потреба за задоволство. Доколу и двајцата сте по малку егзибиционисти, одете во тоалетот и направете го тоа.

loading...