72 годишен старец во женска облека

Loading...

Еден кинески дедо ја постигна својата светска слава откако на интернет се проширија фотографии на кои тој позира како модел за женска облека.

 

Liu Xianping има 72 години и тој најпрво позирал од забава во дуќанот на неговата внука. Но откако фотографиите се појавија на интернет, тие станаа вистинска сензација.

Обичната шала се претвори во многу успешна кампања, а неговата внука за Cnina Newsweek објаснила дека сето тоа било идеја на дедото. 

Облеката е дизајнирана за тинејџерки, а линијата содржи розеви пелерини, доколенки, чипки и слични слатки додатоци. 

Лиу на бројните фотографии позира со чанта, а неговите нозе наводно се главниот извор на љубомора меѓу младите Кинези. 

Тие сметаат дека тој е многу добро граден, има многу добра линија и нозе. 

Лиу е среќен што на некој начин допринел за да му помогне на своето семејство.

loading...