Роналдо „Гангнам Стајл ДИЕТА“

Loading...

Погледнете како оригиналниот Роналдо се обидува да ги намали килограмите, во борбата со тоа едноставно се е дозволено, па така бразилецот се впушти во авантурата „Гангнам Стајл Диета“, како тоа го прави, погледнете и самите.

Мораме да признаеме, одбрал убаво друштво за „Гангнам Стајл Диета“.

loading...