Божиќна елка од чисто злато!

Loading...

Јапонската компанија за скапоцени камења и материјали, “Ginza Tanaka”, направи една од најскапите божиќни елки на светот.

Нивната елка е направена од чисто злато, висока е 2.4 метри, а се проценува дека вреди некаде околу 4.3 милиони долари. Украсена е со ликовите на Дизни. 

Погледнете уште неколку слики од најскапата божиќна елка.

 

 

loading...