Фотографија со над 106.000 лајкови за неколку минути

Loading...

Кој друг ако не она, едната и единствена Ким Кардашијан. 

Со секоја своја фотографија секогаш знае да предизвика големо внимание во пошироката јавност. Дали тоа се должи на нејзината убавина или она нешто по коешто сите ја препознаваме, останува на вас да кажете и процените. 

Во прилог погледнете и една од нејзините фотографии која за неколку минути по нејзиното објавување успеа да собере рекорден број на лајкови.

loading...