И синот на Том Круз глуми во Холивуд

Loading...

За време на својот брак (1990 – 2001), Tom Cruise и Nicole Kidman имаа посвоено две деца, Connor и Isabella. 

 

Имено ова не е првата улога на Connor, тој има свое кратко појавување во добро познатиот филмски проект “Seven Pounds” во кој го глуми младиот Will Smith.

 

Како надополнување на она нешто што е дел од животот на овој млад дечко за кој и многумина незнаат е и фактот дека во својот приватен живот Connor Cruise е познат како DJ, под името DJ C-Squared притоа во една од своите дадени изјави надополнувајќи дека огромна желба му е некогаш да оствари настап за и со  шведскиот DJ Avicii.

 

Да се надеваме дека ќе му се исполни желбата.

 

 

 

 

 

loading...