Фото: Кога холивудските убавици јадат мрсна храна

Секојдневно сме навикнати да гледаме како овие убавици се опседнати со килограмите, целулитот, доброто тело, физичката подготвеност и слично. Но папараците, кои се во постојана војна со нив, ги фатија “на дело”.

Имено, сите фотографии се сликани на пауза од некое снимање или некој настап. Секако, разбирливо е дека тие немаат време да јадат нешто здраво, па посегнале по брзата храна, најчесто пица.

Но имајќи ги предвид милионите долари што ги трошат на приватна тертеана и личен тренер, сигурни сме дека ќе ги симнат овие килограми побрзо од што ќе ги качат.

 

 

Пронајдете не на следниве мрежи: