Ја казнил сопругата вадејќи го ”оружјето од гаќи”

Loading...

Бесен маж најпрвин се обидел својата сопруга да ја наговори за секс, потоа и понудил 20 долари, но откако бил два пати одбиен тој решил да 'го извади оружјето од гаќи' и да ја исшамара својата жена.

 
Фред Томас (62), од САД, ке помине 5 дена во затвор затоа што на својата сопруга и удирал шлаканици со својот пенис, а покрај тоа судијата му изрече и казна од траење на година дена во психијатриска болница. 
Парот кој во брак стапил пред 39 години, веќе некое време живее одвоено, а Томас за овој напад бил предизвикан откако дознал дека неговата сакана планира да се пресели во Пакистан со љубовникот кој го запознала преку интернет.
Во текот на таа вечер која ја поминале кај него, тој најпрвин се обидел писмено да ја наговори на секс, потоа се обидел да ја подмити со 20 долари, меѓутоа откако бил два пати одбиен тој на многу чуден начин решил да се одмазди па го извадил своето 'оружје'.
Локалните весници не откриваат какви повреди и нанел, но познато е дека неговата сакана го молела судијата да го испрати на терапии наместо да го казни позади решетки…Бесен маж најпрвин се обидел својата сопруга да ја наговори

loading...