Болно: го носел пенисот на својот внук во паричникот

Loading...

 

Африканец кој пронашол тело на младич во шума, бил убеден дека тоа е неговиот исчезнат внук. Во знак на спомен, му го отсекол неговиот пенис и го чувал со себе…подоцна тој бил уапсен под обвинение дека тој го извршил убиството.

 

Мажот од Јужна Африка, чие име не е објавено, уапсен е бидејќи го носел отсечениот пенис во својот паричник. Како што полицијата објави, тој верувал дека тој пенис припаѓа на неговиот внук кој исчезнал минатата недела.

 

Имено пред два дена, мажот го пронајде телото на детето во шумата, кое поради тешките повреди не можел да се идентификува. Болниот акт тој го направил само за да има нешто негово за спомен.

 

Полицијата го држи мажот во притвор под обвинение дека тој е одговорен за убиството на младичот.

 

 

loading...