Ако „копаш под мишка“ – отказ

Кинеската авиокомпанија Хајнан еарлајнс има бизарни критериуми за вработување на пилоти. Имено оваа компанија во своите услови кои треба да ги поседуваат потенцијалните нивни вработени напишала и дека не смеат да мирисаат под пазува да не речеме мишка.

Во огласот стои дека доколку сакаат да бидат пилоти на Хајнан еарлајнс ќе мора да го поминат и тестот за „смрдење под мишка“ кој го изведуваат експерти за оваа област.

Целиот текст кој ќе ве насмее до солзи на линкот од партнерскиот сајт:

https://news.vrabotuvanje.com.mk/mk/articles/od-rabota-nema-sramota/ako-kopash-pod-mishka-otkaz

Пронајдете не на следниве мрежи: