Новиот тренд во индустријата на секс-играчките

Loading...

Новиот тренд во секс-играчките сигурно ќе значи и ново уживање кога овој “вибратор на иднината” ќе стигне во продавниците за сексуални играчки ширум светот. 

Авторката Бет од страната Scanlime одлучила да се впушти во оваа авантура за да ги направи вибраторите на далечинско уште понапредни. Имено, новиот далечински управувач на своите корисници им дава можност со едноставни потези на раката да го контролираат интензитетот на вибрациите на нивните омилени играчки. 

Авторката го објаснува процесот во детали, а на ова видео можете да погледнете како производот функционира во праксата. 

loading...