Корејка јадела пенис од бик во реално шоу

Loading...

Општо е познато дека реалните шоуа се еден од начините да се стане популарен и да се излезе од анонимност. Меѓутоа, малку луѓе се подготвени да дојдат до тоа без оглед на цената. 

Во реално шоу во Јужна Кореја, натпреварувачка добила одвратна задача – ако ни дозволите така да се изразиме – морала да изеде пенис од бик! Колку вкусот е одвратен е очигледно на нејзиното лице додека јаде. 

Иако неколку пати добила нагон за повраќање, натпреварувачката успешно за завршила својата работа. Не е познато што добила како награда, но едно нешто е јасно – таа стана хит на интернет. 

Погледнете за што се работи. 

loading...