Машкиот оргазам за цел живот трае 4 часа

Loading...

Кога би ги собрале сите оргазми што просечен маж ги имал во животот, резултатот би бил прилично разочарувачки – дури помалку од четири часа…

 

Професор Зуанг Веј го спровел истражувањето, преку кое открил дека оргазмот кај мажите од 18 до 58 години трае во посек 2,5 секунди.

Кога би се земало во просек  дека истот се случува два пати неделно, крајниот резултат покажува дека вкупните оргазми во животот на еден маж траат 3 часа, 30 минути и 20 секунди.

Доколку оргазмот би траел 2,02 секунди, тогаш мажот во својата 78 година може да се пофали дека во животот уживал во врвот на сексуалната екстаза вкупно 16 часа.

loading...