Непозната девојка помеѓу нозете на Сека Алексиќ

Loading...

При настапот и концертот во Чикаго, српската пејачка Сека доживеа неочекувано изненадување. Имено непозната девојка за време на една од нејзните изведби, незабележително легнувајќи во даден момент се нашла помеѓу нозете на пејачката.

Сепак и покрај непријатната ситуација, реакциите и коментарите на пејачката се во позитивна конотација притоа додавајќи дека само жена би го можела тоа и дека непознатата девојка е вистинска царица.

По своите настапи во Србија и Европа, пејачката ја продолжи својата турнеја “Лом” и во Америка, притоа настапувајќи во Њујорк, Детроит, Чикаго,  и Аталанта, а како заслужена пауза по напорниот период во агендата на пејачката се најде и нејзиниот одмор со сопругот во незаборавниот Лас Вегас.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Извор: 24sata

loading...