8 грешки кои ги правите при обликување на веѓите

Loading...

Ако сте незадоволни со обликот на веѓите, сигурно сте направиле нешто погрешно. Погледнете ги овие 8 вообичаени грешки што жените ги прават додека ги кубат веѓите и откријте каде грешите.
1. Пречесто ги кубете веѓите
2. Користите стара пинцета
3. Правите преголемо растојание меѓу веѓите
4. Превисоко го кубете закривувањето на веѓите
5. Заборавате на горниот дел на веѓите
6. Претерувате со моливот за веѓи
7. Ги депилирате веѓите, а користите крема за ретиноиди
8. Никогаш не сте ги обликувале веѓите во салонПогледнете ги овие 8 вообичаени грешки што жените ги прават додека ги кубат веѓите и откријте каде грешите.
1. Пречесто ги кубете веѓите

loading...
Loading...