8 совети за мажите: Еве како да го прекинете женското дрдорење!

Звучи невозможно, но всушност е доста едноставно. Само следете ги овие упатства.1.Запомнете- Спуштете ја даската од WC-шолјата откако ќе го користите тоалетот. Затворете ги капачињата од шампонот кога ќе завршите со миење на косата.
2.Креветот не е место за ставање на мокриот пешкир.
3.Немојте да се претварате дека ја слушате додека ви се доверува за нешто. Никој не сака монолози. Учествувајте во тој разговор.
4. Убаво што и помагате во кујната, но подготвувањето на јадењата значи и дека треба да се погрижите за се што ќе оставите зад себе. Немојте да правите хаос во кујната.

5. Играњето со детето не значи дека ќе му го запалите телевизорот или ќе му го дадете во раце својот омилен предмет.
6. Суптилно им се восхитувате на витките нозе на Лото-девојките. Немојте да ги споредувате со вашата партнерка.
7. Бидете потивки кога е во ПМС.
8. Немојте да и приговарате што „толку долго средува“ по дома. 1.Запомнете- Спуштете ја даската од WC-шолјата откако ќе го користите тоалетот. Затворете ги капачињата од шампонот кога ќе завршите со миење на ко

Пронајдете не на следниве мрежи: