Почна новата сезона на Џамбо Бинго

Loading...

Државна лотарија на Македонија во среда го најави почетокот на новата сезона Џамбо Бинго, кое ќе се емитува на првиот канал на државната телевизија.

Во знак на многубројните добивки, слоганот на оваа семејна игра на среќа на Државна лотарија на Македонија е „Вежбај радување“.
Денес, на првиот ден на уплата за учество во оваа игра на среќа, за првите играчи во втората сезона, Државна лотарија на Македонија подготви и пригодни подароци со логото на Џамбо Бинго.

Макфакс

loading...
Loading...