„Ми почина бабата пред 10 години, но тогаш немав ФБ да објавам“

Loading...

Секакви статуси можеме да најдеме на Фејсбук, дури и такви со задоцнување од неколку години.
Еве еден таков фантастичен пример од Босна и Херцеговина.

Преземено од КурирСекакви статуси можеме да најдеме на Фејсбук, дури и такви

loading...
Loading...