Спијте на совршени женски гради

Една од јапонските маскоти добива сопствена перница со огромни гради на која слободните мажи ќе можат слободно да ги одмараат своите глави.

 

Големите перници кои на себе имаат 'девојки' не се нешто ново во Јапонија (земјата која е инаку позната по тоа што таму можете да најдете се што ќе ви текне), но тоа што на тамошните туристи ќе им биде новитет овој декември е оваа интересна перница.

 

Сигурни сме дека многу брзо ќе бидат истоштени резервите за Божиќните денови кои се пред нас.

 

 

Пронајдете не на следниве мрежи: