Доби ерекција при врачување на медал

Американскиот веслач Хенри Румел се најде во бизарна ситуација, откако на доделувањето на медалите, тој видно се возбудил од големиот успех, па на социјалните мрежи наиде на коментари оти имал ерекција при доделувањето на бронзените медали во Лондон (2012).

Румел е еден од четворицата веслачи кои се искачија на подиумот за да ги примат медалите, но откако им беа доделени, фотографите забележаа дека Румел е премногу возбуден од успехот.

Пронајдете не на следниве мрежи: